Inbouw systemen

Silentsystemen

U wil een akoestische piano of vleugel, maar ook de voordelen van een hoofdtelefoon? Dan is een ‘silent piano’ wat u zoekt. Wij kunnen voor u een silent systeem in uw instrument inbouwen. U verliest niets van de akoestische klank en kwaliteit van de piano. U speelt met de aanslag van een akoestische piano en met een eenvoudige bediening maakt u de piano ‘digitaal’. En voilà, u speelt op uw akoestische piano met hoofdtelefoon. De rest van uw huisgenoten horen niets meer.
Silentsystemen

Zelfspeelsystemen

Een piano of vleugel kan voorzien worden met een een zelfspeelsysteem. Piano-automatisering op zijn best. Noem het de moderne rolpiano of pianola. Opgericht in 1900 is de firma QRS leider in deze techniek. Buffetpiano of vleugel, occasie of nieuw, we bouwen deze onzichtbare technologie in uw instrument. Het laat U toe te genieten van uw instrument zonder dat u zelf hoeft te spelen. Van klassiek tot Jazz, van pop tot rock, pianomuziek met orkest, zangers, blazers. Een enorme bibliotheek aan muziek, van diverse uitvoerders en artiesten. U zit rustig in uw zetel en geniet van een ongelimiteerde database met muziek die uw piano ten gehore brengt en eenvoudig te bedienen is met uw Ipad. Het systeem QRS PNOmation wordt met wifi gelinkt op uw netwerk. Dit betekent dat alle nieuwe muziek, alsook software updates, automatisch gedownload worden. Niets kan tippen aan de elegantie van een live-optreden en dit in uw woonkamer. Of u nu wil relaxen na het werk, een feestje geeft of een romantisch avondje gepland heeft. Het systeem geeft de perfecte nuances en dynamiek weer. In restaurants of tijdens feesten of om rustig naar klassieke pianomuziek en jazz te luisteren is dit systeem geschikt. Ook voor de pianolessen komt het van pas, het systeem speelt na wat de leraar voorspeelde of reproduceert de oefeningen van de leerling (foutjes inbegrepen ...)

U heeft keuze uit 3 silent systemen

MIDI-rails

Piano's met PNOscan, een optische sensorstrip die uw spel omzet in digitale informatie , opent u een wereld van connectiviteit. Met PNOscan krijgt u alle kenmerken en voordelen van een digitale piano gecombineerd met het geluid, de schoonheid en de blijvende waarde van een akoestische piano. Dit alles zonder het uiterlijk, de aanslag en het gevoel van de piano op enigerlei wijze aan te tasten. Samen met PNOscan heeft uw piano discreet verborgen USB- en MIDI-poorten waarmee u uw piano kunt verbinden met internet (met uw laptop) of een MIDI-apparaat.

Locatie

3500 HASSELT

THONISSENLAAN 34

PARKING: BURGEMEESTER BOLLENSTRAAT 46

Contact

INFO@ORCHESTRA.BE

011 22 51 68

NL