Zelfspeelsystemen

Zelfspeelsystemen

Een piano of vleugel kan voorzien worden met een een zelfspeelsysteem. Piano-automatisering op zijn best. Noem het de moderne rolpiano of pianola. Opgericht in 1900 is de firma QRS leider in deze techniek. Buffetpiano of vleugel, occasie of nieuw, we bouwen deze onzichtbare technologie in uw instrument.

Het laat U toe te genieten van uw instrument zonder dat u zelf hoeft te spelen. Van klassiek tot Jazz, van pop tot rock, pianomuziek met orkest, zangers, blazers. Een enorme bibliotheek aan muziek, van diverse uitvoerders en artiesten. U zit rustig in uw zetel en geniet van een ongelimiteerde database met muziek die uw piano ten gehore brengt en eenvoudig te bedienen is met uw Ipad. Het systeem QRS PNOmation wordt met wifi gelinkt op uw netwerk. Dit betekent dat alle nieuwe muziek, alsook software updates, automatisch gedownload worden.

Niets kan tippen aan de elegantie van een live-optreden en dit in uw woonkamer. Of u nu wil relaxen na het werk, een feestje geeft of een romantisch avondje gepland heeft. Het systeem geeft de perfecte nuances en dynamiek weer.

In restaurants of tijdens feesten of om rustig naar klassieke pianomuziek en jazz te luisteren is dit systeem geschikt. Ook voor de pianolessen komt het van pas, het systeem speelt na wat de leraar voorspeelde of reproduceert de oefeningen van de leerling (foutjes inbegrepen ...)

Locatie

3500 HASSELT

THONISSENLAAN 34

PARKING: BURGEMEESTER BOLLENSTRAAT 46

Contact

INFO@ORCHESTRA.BE

011 22 51 68

openingsurenWOENSDAG tem ZATERDAG: 10:00 - 18:00

ZONDAG: 11:00 - 17:00