piano's en vleugels op maat

Creëer een instrument in harmonie met jouw interieur

Vorige
Volgende

Een op maat gemaakte Duitse piano kan een prachtige blikvanger zijn in het interieur van een woning of bedrijfsruimte. We laten je graag kennismaken met de wereld van design piano’s en vleugels. Laat je inspireren en kom gerust eens langs in onze toonzaal om jouw ideeën te realiseren. 

elagance Hive wood blüthner piano
PHGrandPianoBlackleatherandchromedesignedbyPoulHenningsen

Blüthner

Blüthner staat bekend om zijn uitstekend vakmanschap en de mogelijkheid om op maat gemaakte piano’s te bouwen. Het familiebedrijf heeft een lange geschiedenis in het bouwen van kwaliteitspiano’s, en onderscheid zich door zijn ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Bij Blüthner kan je een piano op maat laten bouwen, waarbij alle kleuren en materialen mogelijk zijn. Dit betekent dat je volledige controle hebt over hoe jouw piano eruitziet en klinkt. Elk onderdeel van de piano kan gepersonaliseerd worden.

138 wintergarden steingraeber twist and change
Hoelzer houtsoorten piano Steingraeber

Steingraeber

Steingraeber staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande piano’s. Wat dit merk echter echt uniek maakt, is hun ‘Twist & Change’ collectie. Met deze piano’s is het mogelijk om de houten panelen van het meubel om te keren, waardoor de piano een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Daarnaast biedt Steingraeber een uitgebreide selectie van houtsoorten aan om uit te kiezen, waardoor je jouw piano nog meer op maat kan maken. Van warme walnoot tot licht esdoorn, er is voor elk interieur en smaak wel een geschikte houtsoort beschikbaar.

c. bechstein Louis XV grand piano
C. Bechstein

C. Bechstein

C. Bechstein, een toonaangevende Duitse fabrikant van hoogwaardige akoestische piano’s. Hun uitgebreide assortiment pianomodellen, geschikt voor diverse budgetten, voldoet aan de behoeften van zowel professionele pianisten als gepassioneerde muziekliefhebbers.

De unieke vleugelcollectie van
C. Bechstein bestaat uit imposante instrumenten die als blikvanger pronken in een interieur.

Brochure "Meesterlijk Maatwerk"

Piano's en vleugels op maat brochure design piano's

Vul onderstaand formulier in en ontvang onze inspiratie-brochure gratis bij jou in de brievenbus.

Locatie

3500 HASSELT

THONISSENLAAN 34

PARKING: BURGEMEESTER BOLLENSTRAAT 46

Contact

info@orchestra.be

(+32) 011 22 51 68

Openingsuren

WOENSDAG tem ZATERDAG: 10:00 - 18:00
ZONDAG: 11:00 - 17:00