Veelgestelde vragen

Pianoles

Onze geweldige pianodocenten geven leuke en inspirerende pianolessen aan beginners, experts, volwassenen en kinderen.

Winkel

Wij zijn van woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 open. Op zondag zijn we van 11:00 - 17:00 open.
Stuur ons een mailtje naar info@orchestra.be of bel ons op 011 22 51 68. Je kan ook langskomen in onze showroom gedurende de openingsuren.
Ja, achter ons gebouw kunt u uw auto parkeren.

Producten

Wij restaureren het volgende: nieuwe stembalk met nieuwe stempinnen en snaren, zangbodem, brugkam, mechaniek (van toetsen tot hamerkoppen), pedaalsysteem en nieuwe lak
Het is belangrijk dat u uw instrument regelmatig laat stemmen, dit zorgt voor o.a. de gelijkmatige spanning op de zangbodem die zorgt voor de klank van uw piano of vleugel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Een piano is zwaar en onhandig om te heffen, daarom laat u dit beter aan professionals over. Wij transporteren uw instrument met up-to-date materiaal, uw piano en uw rug zullen u dankbaar zijn.
Met een silent systeem kunt u ongestoord op elk moment van de dag oefenen. Het systeem wordt ingebouwd waardoor het nog steeds een akoestische piano blijft maar dan één die met een hoofdtelefoon op te bespelen is.
Deze onzichtbare technologie kan ingebouwd worden in uw instrument zodat de perfecte nuances en dynamiek worden afgespeeld. Piano-automatisering op zijn best.

Locatie

3500 HASSELT

THONISSENLAAN 34

PARKING: BURGEMEESTER BOLLENSTRAAT 46

Contact

info@orchestra.be

011 22 51 68

Openingsuren

WOENSDAG tem ZATERDAG: 10:00 - 18:00
ZONDAG: 11:00 - 17:00