Over ons

50 jaar jubileum
Klaviermeester Orchestra

Klaviermeester Orchestra

Stefan Deckers

Dit familiebedrijf kent een rijke traditie in de pianowereld. De oprichting start in 1971 door Raf Deckers en Maria Geusens en nu in handen van de tweede generatie zoon Stefan Deckers. Stefan studeerde  eerst af aan het Lemmensinstituut als Master piano, kamermuziek en muziekgeschiedenis.  Naast het actief musiceren als pianist en pianodocent , genoot hij zijn opleiding tot pianotechnieker eerst bij Seiler en vervolgens bij Bösendorfer, C. Bechstein en Steingraeber & Söhne. 

De kunst van het intoneren voltooide hij als gezel onder de leiding van de Masters bij deze beroemde fabrikanten .  Sinds 2007 stapt ook zijn vrouw, Vanessa, mee in de zaak.
In 2013 geeft Stefan zijn functie bij de Muziekacademie in Genk op om een partnership met Bol piano’s aan te gaan.
In 2022 beslissen wij om de samenwerking met Nederland stop te zetten. Als familiebedrijf wordt kwaliteit en afwerking gecultiveerd. Ons topteam van 5 specialisten bereidt elk instrument voor in 7 stappen tem de levering.

over ons 02
Zaakvoerders Klaviermeester Orchestra piano's en vleugels

 Onze na-service is van het allergrootste belang.  Wij helpen u steeds met de grootste zorg en kennis, zodat uw instrument in optimale conditie blijft. In ons aangrenzend atelier trekken wij deze lijn verder.  Onze stemmers en technici krijgen bijscholingen bij grote Europese pianofabrieken, zoals  C. Bechstein, Blüthner Bösendorfer en Steingraeber.   
Het transport van alle instrumenten wordt gedaan door ons eigen in huis opgeleide team.
Naast verkoop/verhuur/revisie en restauratie kan u hier regelmatig genieten van concerten. Ook kan u pianolessen volgen en organiseren we pianokampen voor jongeren.

Ons team

Locatie

3500 HASSELT

THONISSENLAAN 34

PARKING: BURGEMEESTER BOLLENSTRAAT 46

Contact

info@orchestra.be

011 22 51 68

Openingsuren

WOENSDAG tem ZATERDAG: 10:00 - 18:00
ZONDAG: 11:00 - 17:00