Onze pianodocenten

3

Pianodocent Rossella Miglionico

Rossella Miglionico – pianiste (Genk °1992) begon als 10-jarige in de pianoklas van Brigitte Timmermans aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans te Genk. Daar maakte ze deel uit van de Jong-Talenten-Klas, waardoor ze de kans kreeg om op diverse podia op te treden.

Rossella’s groeiende liefde en interesse voor muziek en zeer specifiek voor piano, werd door haar pianoleerkracht aangemoedigd en resulteerde in een toelatingsproef op het Lemmensinstituut te Leuven in 2010.

Na haar toelating vatte ze haar hogere studie aan bij Frans Van Beveren. Vanaf haar derde bachelor volgde ze ook les bij Joop Celis. In 2016 studeerde ze af als Master in de Muziek.

Tijdens haar Master ontwikkelde zich ook een nieuwe passie binnen de muziekwereld: het koorleven. In 2015 zette ze haar eerste stappen als dirigente. Momenteel volgt Rossella koordirectie aan het Stedelijk Conservatorium in Hasselt bij Ludo Claesen en dirigeert ze het meisjeskoor Lirica uit Genk.  Als pianoleerkracht is ze verbonden aan de Genkse Academie.

Locatie

3500 HASSELT

THONISSENLAAN 34

PARKING: BURGEMEESTER BOLLENSTRAAT 46

Contact

info@orchestra.be

011 22 51 68

openingsuren


woensdag tem zaterdag: 10u - 18u
zondag: 11u - 17u